Odaban este un antiperspirant sigur si eficient care se adreseaza tuturor celor care sufera de hiperhidroza, sau mai simplu spus, transpiratie excesiva. Sute de dermatologi si endocrinologi recomanda zilnic Odaban datorita experientei pe care o au de-a lungul timpului si nu in ultimul rand, datorita raspunsului pozitiv venit din partea pacientilor. Desi este un antiperspirant care se poate prescrie pe baza de reteta, el poate fi achizitionat fara reteta din farmacii sau direct de la www.odaban.ro
Conform unui studiu independent, majoritatea dermatologilor prefera Odaban in tratarea hiperhidrozei datorita reactiilor adverse foarte rare, cum ar fi iritatii si mancarimi, comparativ cu alte antiperspirante. Formula unica si brevetata de mai bine de 41 de ani face ca acest produs sa fie prima recomandare a specialistilor.
Daca esti unul din cele cateva sute de mii de romani care sufera de hiperhidroza, sau pur si simplu transpiri peste limita suportabilului este cazul sa incerci antiperspirantul odaban!
Odaban garanteaza stisfactia D-voastra prin returnarea integrala a banilor daca nu sunteti multumit de produsul cumparat!
Datorita formulei sale terapeutice unice, Odaban este utilizat in mod diferit de alte antiperspirante.
Cumpara si tu acum antiperspirant Odaban si scapa de transpiratia excesiva!
www.odaban.ro
www.antiperspirant.ro

 

Disponibil in lantul de farmacii Sensiblu!