Transpiratia excesiva iti da batai de cap? Incearca Odaban Spray si uita de transpiratia excesiva. Recomandat de medici dermatologi din intreaga lume, Odaban este cel mai prescris antiperspirant pentru transpiratia excesiva de peste 45 de ani. Citeste parerile clientilor pe Odaban forum.

Datorita formei sale de ambalare, spray antiperspirant, Odaban Spray este conceput pentru a controla transpiratia excesiva axilara dar el poate fi aplicat si pe alte zone ale corpului, cum ar fi mainile sau picioarele. Odaban Spray este un antiperspirant puternic, ambalat sub forma de spray cu pompa usor de utilizat. Aplicati doar seara, inainte de culcare, prin doua sau trei pulverizari in centrul axilei de la o distanta de aproximativ 10 cm pentru o raspandire uniforma. Produsul este inodor si incolor, astfel ca, dupa igiena zilnica, a doua zi dimineata, puteti folosi si este chiar recomandat deodorantul Dumneavoastra obisnuit. Formula speciala si metoda de aplicare alcatuiesc reteta de succes pentru antiperspirantul odaban spray care va garanteaza rezultatele dorite in momentele care conteaza cel mai mult pentru dumneavoastra.

Odaban spray antiperspirant reprezinta solutia cea mai la indemana pentru a combate transpiratia excesiva in orice situatie! Acceseaza sectiunea magazin din cadrul blog-ului nostru si cumpara un antiperspirant eficient care te protejeaza impotriva transpiratiei excesive mai multe zile cu o singura aplicare.

Gama de produse Odaban mai include pudra Odaban care inlatura mirosul pantofilor si al picioarelor timp de 6 luni de zile cu un tratament de 7 pana la 10 zile si lotiunea de maini Odaban conceputa pentru cei cu transpiratie excesiva in palmi.